C-Flexion partners

Zamarra zamarra-logo

www.Zamarra.nl

Deze geweldige professional organizer helpt je keuzes te maken en structuur aan te brengen in je leven. Bijvoorbeeld in je agenda, op je werkplek of in je huishouden. Ze helpt particulieren en bedrijven op locatie bij het:speedcleaning-zamarra-kok-1

  • Begeleiden en organiseren van verhuizingen
  • Opzetten of ordenen van je administratie
  • Opruimen of (re)organiseren van huis en huishouden
  • Indelen van je agenda (timemanagement)
  • Ordenen van je werkplek

De-organizing-agenda-2018_3D-vrijstaand - kopiePersoonlijk ben ik erg enthousiast over haar boek Speedcleaning waarin ik heb geadviseerd over de workout.

Daarnaast raad ik iedereen de fantastische Organizing Agenda aan. Zelf maak ik er ook ieder jaar met plezier gebruik van.

Bestel nu in de webshop'Logo' Lutmastraat 209A 20170217_175845 DSC03815 - bew 2016 LL - Plattegrond Lutmastraat 209A

www.lutmastraat209a.nl

Lutmastraat 209A is een superlocatie. Voor massagebehandelingen maak ik gebruik van de Tuinkamer en voor de weerbaarheidstrainingen en andere activiteiten gebruik ik de Studioruimte. De prettige ruimtes en de Binnentuin zijn ook beschikbaar voor werkzaamheden of activiteiten van andere ondernemers en particulieren. Voor meer info kijk op de website.


Schermafdruk 2016-08-06 02.39.06    Bakfiets met pallet 1

www.huurbakfietsamsterdam.nl

In Amsterdam heb je altijd wel iets te vervoeren. Of het nou naar een picknick met de kinderen in het park is, een verhuizing van dozen en spullen of naar een rommelmarkt. Een bakfiets is dan een echte uitkomst. Voor meer info kijk op de website.


www.terapy.eu

TERAPY is dé ergonomische en comfortabele zitzak van zittend Nederland. De TERAPY zitzak vormt zich, in tegenstelling tot andere zitzakken, geheel naar je lichaam. Hierdoor zit TERAPY veel beter én vooral gezonder. De zitzak is multifunctioneel: je kunt er heerlijk in wegzakken, erop slapen of juist kiezen rechtop te zitten door de zitzak als stoel te gebruiken.

En je kunt er nu ook op gemasseerd worden!

Sinds juni 2014 gebruik ik (naast de standaard massagetafel en -stoel) de Maxi-Terapy als massagekussen. Zwangere vrouwen vinden het heerlijk om weer eens op hun buik te kunnen liggen terwijl ik ze masseer. Ook andere cliënten genieten van een massage op de Terapy, alleen het erop liggen heeft al een ontspannend effect.

Tijdens een massage kan je uitgebreid kennismaken met dit fantastische product. En als je er zelf eentje wilt aanschaffen kan dat ook via mij. Ik kan zelfs een leuke korting voor je regelen.