Zwangerschapsmassage & Mama-massage

Zwangerschapsmassage

Als je zwanger bent, mag je je vanaf twaalf weken laten masseren. Dat is fijn en ontspannen voor zowel jou als je kindje. Mis je het om op je buik te liggen? Ik maak gebruik van een Maxi Terapy massagekussen, waarvan de korrels zich als een zachte cocon naar je lichaam vormen. Zo kun je volledig ontspannen op je buik, zij of rug liggen. De massagetechnieken zijn zacht en helemaal afgestemd op jouw lichaam.

Mama-massage

Het is heerlijk om een baby te hebben, maar er blijft weinig tijd voor jezelf over en je kunt last hebben van pijntjes en vermoeidheid. Vanaf acht weken na je bevalling kun je een mama-massage nemen om je lichaam te verwennen. Net als bij een zwangerschapsmassage gebruik ik zachte massagetechnieken en kun je er voor kiezen om op het massagekussen te liggen in plaats van een massagetafel.

De duur van een massage is 60 minuten of langer, plus vijftien minuten narusten.

Ik maak gebruik van een prettige praktijkruimte in de Lutmastraat 209 A in Amsterdam, maar als je het prettig vindt kan ik ook naar jou toe komen. Praktijkafspraken zijn mogelijk van ma t/m zo. Vanwege huisbezoeken werk ik alleen op afspraak in de praktijk.

Ook papa’s die behoefte hebben aan een massage zijn van harte welkom.

Voor meer informatie en afspraken neem contact met me op.