Thai Yoga Massage Les

Geef een massage en ontvang een massage (volledig gekleed)

Massage is goed voor lichaam en geest. Als je je regelmatig laat masseren blijf je soepel en je lichaam herstelt zich ook sneller van kleine (en grote) ongemakken. Deze lessen van 1,5 uur zijn dus ideaal, want je leert niet alleen masseren, je ontvangt zelf ook een massage! Tijdens de Thai Yoga Massage-lessen:

  • Leer je een volledige lichaamsmassage geven over de kleding heen, met gebruik van handen, duimen, armen en voeten.
  • Ligt of zit de ontvanger op de massagemat en met een prettige druk wordt je lichaam bewogen, gebogen, losgemaakt, gestrekt en uitgerekt.
  • Leer je op een prettige manier contact maken, zorgen voor een ander en zorg voor jezelf toelaten.

Iedereen kan deelnemen aan de lessen, massage-ervaring is niet nodig. Tijdens de les volg je mijn voorbeeld en aanwijzingen. Op die manier krijg je de flow van de technieken vanzelf in de vingers. Door de flow kun je zowel tijdens het masseren als tijdens het ontvangen ontspannen. Halverwege de les wisselen de rollen en krijgt de ander een massage. Ik herhaal alle massagetechnieken nog een keer voor de tweede groep.

Als je regelmatig komt zal je merken dat je steeds lekkerder in je vel gaat zitten en dat je de massageflow steeds beter te pakken krijgt. Je kunt samen met iemand komen of alleen. Ik zorg dat iedereen een massage kan geven en ontvangen.

KLEDING

  • Draag een comfortabele lange (jogging)broek
  • Draag een comfortabel shirt met (lange) mouwen en een goed sluitend boordje
  • Je kunt je voor en na de les omkleden.

KOSTEN
Lessen per 1,5 uur : € 25,- p.p.
Een 10-lessenkaart: 10% korting op het totaalbedrag. Deze kaart is persoonsgebonden en 1 jaar geldig.

LOCATIE & TIJDEN

  • Lutmastraat 209A, 1074 TW Amsterdam. Bekijk de ruimte op www.Lutmastraat209a.nl
  • De tijden en lesdagen zullen variëren, kijk in de online agenda of neem contact op om een datum te plannen.

We adviseren je om 15 minuten voor aanvang aanwezig te zijn. Dan heb je tijd om je om te kleden en kan de les op tijd beginnen en eindigen.

AANMELDEN

In de lesagenda hieronder kan je zelf lessen boeken. Klik op een beschikbare les, maak je eigen account aan en bevestig je boeking. Ben je na aanmelding toch verhinderd, verwijder dan je boeking uiterlijk 2 uur voordat de les begint. Dan kan iemand anders zich in jouw plaats aanmelden of van de wachtlijst worden doorgeschoven.