Dit ben ik

Mijn naam is Carollyne Tjong Ayong. In 2008 ben ik afgestudeerd als Taalwetenschapper, gespecialiseerd in Gebarentalen, aan de Universiteit van Amsterdam.

Sinds 2003 train ik met veel plezier en vol overtuiging diverse Budodisciplines. Na mijn afstuderen heb ik mij echt volledig gericht op en verdiept in mijn sportieve passie voor Budo; dat is de verzamelnaam voor Oosterse krijgs/ verdedigingskunsten en de bijbehorende filosofie. Daarnaast ben ik ruim 1,5 jaar verbonden geweest aan een intensief intern opleidingsprogramma waar zowel fysieke Budovaardigheden als persoonlijke ontwikkeling centraal staan.

Tijdens de interne opleidingsperiode heb ik ook een opleiding tot Docent Weerbaarheid & Zelfverdediging gedaan. Mijn doel werd namelijk steeds duidelijker; ik wilde de kennis die ik in de afgelopen jaren heb opgedaan gaan overdragen op anderen. Via mijn Sensei ben ik in de gelegenheid gesteld om ruime ervaring op te doen tijdens de vele stage-uren die ik, zowel zelfstandig als samen met een van de toenmalige leraren van de opleiding Docent Weerbaarheid & Zelfverdediging, heb gedraaid.

Door mijn actieve sportieve leven leerde ik mijn eigen lichaam en dat van mijn trainingsgenoten steeds beter kennen. Ik besloot een opleiding sportmassage te volgen bij opleidingsinstituut Leffelaar om mijn kennis van het menselijk lichaam te vergroten en mijn intuïtieve massagekwaliteiten vakkundig en theoretisch te ondersteunen.

 

Taalwetenschapper, docent Weerbaarheid & Zelfverdediging, sportmasseur, trots eigenaar van C-Flexion, en sinds 2014 ook van Lepeltje Lepeltje Knuffelsessies & Massage. Onder die naam gaan we vanaf 1 januari 2020 verder.