Massage

Er wordt aan deze pagina gewerkt, excuses voor het ongemak.

MASSAGE & BEDRIJFSMASSAGE

Carollyne is gediplomeerd masseur. Ze begon als sportmasseur, waarbij met olie op de blote huid wordt gewerkt. Inmiddels heeft ze ontdekt dat andere behandelvormen en technieken op basis van milde druk, acupressuur drukpunten en stretches veel effectiever zijn, zowel preventief als voor blessure/klachtenbehandeling en ontspanning. De behandeling wordt door de kleding heen gegeven, en kan zowel op de massagemat als op de stoelmassagestoel plaatsvinden. Voor meer informatie kijk op opleidingsachtergrond en/of reacties van cliƫnten.

  • Therapeutische Thai Yoga-massage waarbij je al je kleding aanhoudt. Je ligt op de massagemat (of je zit in overleg op een speciale ergonomische stoelmassagestoel) en met een prettige druk wordt je lichaam bewogen, gebogen, losgemaakt, gestrekt en uitgerekt. Daarnaast worden indien nodig acupressuur drukpunten gebruikt.
  • Pulsing waarbij je al je kleding aanhoudt. Je ligt op de massagetafel of op de massagemat en wordt met zachte aanraking in een wiegend ritme bewogen.

Carollyne verzorgt ook regelmatig Thai Yoga Massage & Bodywork lessen, klik hier voor informatie en deelname.

BEDRIJFSMASSAGE

Alle behandelvormen zijn ook zeer geschikt voor bedrijfslocaties. Op die manier blijven de medewerkers gezond en worden blessures als RSI en andere werkgerelateerde klachten voorkomen.