Recensies Massage

2022 APR – Henry, 44 jaar
Origami Mindfulness ervaring
Ik voelde mij volledig op mn gemak. Deze massage is heel anders dan anders. Massage dekt dan ook niet de lading. Het is combinatie van beweging, strekken, rekken, vouwen, mindfullness, hypnose en ontspannen.

M’n lichaam wordt voorzichtig en behoedzaam gevouwen als origami. Carollyne weet precies wat ze doet. Terwijl ze je pezen, spieren en gewrichten rekt en masseert en vouwt. Dan merk ik hoeveel spanning er in m’n lijf zit. Ik ontspan uiteindelijk, in volledige overgave en val zelfs in slaap zonder het te weten.

Met een gevoel van lichamelijke harmonie verlaat ik de behandeling.

De totale behandeling duurde twee uur en een kwartier maar de tijd raakte ik kwijt. Carollyne weet je volledig gerust te stellen.

2021 APR – Tirza, 46 jaar
Haai Carollyne,
Ik ben best wel blij nu twee dagen na de Thai Yogamassage-behandeling. Ik merk al een grote verandering in een van mijn klachten. Ik kan nu ook staand mijn bekkembodemspieren aan-en ontspannen. Tegelijk aan beide kanten. Zonder al teveel moeite. Erg top!
Groet

2021 APR – Anne, 52 jaar
Lieve Carollyne,

Eigenlijk heb ik geen woorden voor wat er gebeurde in de sessie met jou afgelopen woensdag. Het was de perfecte samenwerking om iets, wat diep geworteld in mijn lichaam was, los en aan het licht te krijgen. Ik voelde hoe het lichaamsgeheugen en de spanning ervan losliet en ontspande. En hoe vervolgens het licht en een gevoel van gelukzaligheid door mijn energiebanen en cellen kon stromen. Omdat er een heel stuk van een trauma was opgelost verwachte ik, dat ik dan ook voorgoed van de spanning in mijn lichaam af zou zijn. Dat was niet zo. Op de een of andere manier wist mijn lichaam vrij snel terug te gaan naar het vertrouwde van de kramp aan de achterkant van mijn tweede chakra. (voor de lezer: dat is in de onderrug) Maar de energetische verschuiving is gebleven. Mijn lichaam moet dus wennen aan de nieuwe toestand. Ook voel ik dat de spanning naar boven is verschoven, naar tussen de schouderbladen. Ik heb het vermoeden dat dit de spanning in de onderrug compenseerde en nu deze minder geworden is duidelijker voelbaar is.

Ik ben je zo ontzettend dankbaar! Ik ben ook zo blij dat wij in deze ‘dezelfde taal’ spreken, maar dan zonder woorden. Ik kan me goed concentreren, heb een goed bewustzijn voor mijn lichaam en kan invoelen en weet waar het over gaat; jij bent volledig afgestemd op mij en weet precies, welke plek je moet aanraken of welke spier je moet indrukken. Heel erg fascinerend.

Ik heb al veel gewerkt aan mezelf en veel trauma’s op kunnen ruimen. Het lijkt alsof ik nu in een andere laag terecht ben gekomen. Het is een fijner niveau, puur op lichamelijk vlak opgeslagen. Ik voel dat jij daar voor mij een cruciale rol in kunt spelen. Ik zou graag nog een aantal keren met je samen werken om nog meer ruimte te scheppen. Het voelt alsof de spanning die loslaat ruimte geeft aan licht, dat vervolgens door mijn cellen kan stromen, en de cellen het licht dus niet meer buiten hoeven te sluiten maar mogen omarmen. Het is eigenlijk de meest natuurlijke toestand van een cel. Het opslaan en laten stromen van licht.

Wil je een voorstel doen wanneer je tijd hebt voor een volgende sessie?

Lieve groet en een warme knuffel voor jou, prachtmens!
Anne

2020 DEC – Harry, 36 jaar
Carollyne biedt support met een bijzondere overgave. Ze heeft een rijke variëteit aan zowel ervaring als aan technieken in huis die haar in staat stellen mij in al mijn (fysieke) complexiteit te ontmoeten. Elke sessie opnieuw verbindt zij zich met hoe ik mij op dat moment voel en onderzoekt zij met welke hulp ik op dat moment gebaat ben. Van zachte aanraking tot krachtige weerbaarheidsoefeningen tot massage tot intelligente vragen in een gesprek, Carollyne zet zich voluit in om mij te helpen. Daarbij – ik werk inmiddels enkele maanden met haar – houdt ze terugkerende thema’s in het vizier om deze op steeds nieuwe wijzen in elke individuele sessie onder de aandacht te brengen.

De sessies bij Carollyne voelen als waardevolle reizen, waarin zij mij met volle aandacht ondersteunt en begeleidt in mijn helingsproces. Ik voel dat Carollyne zich met oprechte toewijding voor mij inzet, dat is uitzonderlijk en dat gun ik een ieder die behoefte heeft aan steun, begeleiding, en aanraking – zowel fysiek als emotioneel. Ik ben dankbaar haar gevonden te hebben. 

JUN 2020 – Sara, 31 jaar (pseudoniem) 
Toen Carollyne mij vroeg of ik een recensie zou willen schrijven, kwam het bekende citaat van Francis of Assisi in mij op:” For it is in giving that we receive.” Carollyne geeft om het geven en dat is voelbaar in elke aandachtsvolle aanraking, die ik tot nu toe van haar heb mogen ontvangen. Sinds 2017 kom ik naar de praktijk voor de behandeling van chronische pijnklachten en voor een warme en oprechte omhelzing.

Carollyne draagt er persoonlijk zorg voor, dat de behandeling elke keer opnieuw aansluit op mijn specifieke behoeftes. Dit doet ze door een sfeer te creëren waarin open communiceren over klachten, wensen en behoeften vanzelfsprekend is.

Wanneer Carollyne na afstemming aan de slag gaat met Thai Body Work, dan doet ze dit eveneens luisterend naar mijn lichaam. Hiermee nodigt ze mij uit hetzelfde te doen en echt in mijn lichaam te zakken. Door middel van verschillende zachte technieken die ze toepast, ontstaat er naar mate de behandeling vordert meer bewegelijkheid in mijn lichaam. Carollyne slaagt er zonder uitzondering in, om door haar ervaring, kennis en kunde diep zittende fysieke blokkades op te heffen.

Elke sessie is anders en kent een andere focus, maar er is altijd sprake van een gelijkwaardig en ontspannen contact. De praktijk is voor mij een veilige ruimte geworden waar ik kan zijn wie ik ben. Er is ruimte voor mijn kracht en voor mijn kwetsbaarheid. Tijdens het knuffelen voel ik mij veilig en geborgen in de armen van Carollyne. De zuivere en onbaatzuchtige manier waarop ze mij vasthoudt, maakt mijn lichaam zacht en mijn hoofd vrij van storende gedachtes. Spanning en ruis verdwijnen en maken plaats voor rust en verbondenheid. Dat Lepeltje Lepeltje bestaat en ik Carollyne heb mogen leren kennen, vervult mij enorm met dankbaarheid.

2020 MEI – Anoniem
Omdat er vanwege corona niet geknuffeld kan worden zoals ik dat persoonlijk nodig heb, heb ik nu eens een Thai Yoga massage geboekt bij Carollyne. Voor iemand met ernstig autisme was het best wel overweldigend: zowel mentaal als fysiek was er na afloop heel erg veel te verwerken aan overprikkeling. Tussen alle prikkels door was er zeker ook ontspanning, en de warme aanraking was zeer prettig. Mijn gevoelige onderrug heeft er ook nog eens veel baat bij gehad! 🙂 Carollyne nam mij heel serieus, ging extra lang door en heeft achteraf ook nog heel veel uitgelegd. Dat laatste ook nog meermaals via de mail als nazorg! Ik ga nu navoelen of de massage goed bij mij past in de toekomst.

2020 FEB – Anoniem
Het was alsof je ballet met me deed en dat ik dan passief mee mocht doen. Glibberen als een vis, vliegen als een vogel en nog meer dierenbewegingen. Ik voelde me licht en opgetild. Heel fijn, en ook weer helemaal anders dan de vorige keren. Ik ben blij dat ik je heb gevonden en ook dat ik ben blijven komen. 

2020 JAN – Arno de Jonge
Ik kom al jaren met stress gerelateerde fysieke klachten bij Carollyne en na mijn eerste sessies merkte ik,wat ik gelukkig steeds merk, dat ik zo rustig en ontspannen naar buiten ga, omdat de massage handelingen van deze vrouw met haar wonder handjes,mijn mentaal ook zeer goed doen en ik veel minder stress ervaar,wat gelukkig nog dagen doorebt.

2019 NOV – Erik
De sessies bij Carollyne zijn fantastisch! Heel fijn is dat het op maat is, rekeninghoudend met je wensen. Bij mij bestaat bijvoorbeeld het eerste deel van de sessie vaak uit een karateles (was daar toevallig al op zoek naar) en daarna het knuffelen. Voor mij is dat een mooie combinatie: het krachtige en het zachte. Op een of andere manier versterkt dat elkaar. Fijn is ook het inspelen op wat er op het moment is. De ene keer zijn het hele gesprekken en soms ook het genieten in stilte. 

Carollyne is verrassend veelzijdig, met bijvoorbeeld het geven van adviezen of een massage als dat het meest passend is.

Bedankt!

2018 MEI – Anoniem
Jij bent de beste masseur die ik toe nu toe heb gevonden. Ik vind het zo leuk en bijzonder dat jij dingen aan mijn lijf voelt die ik niet voel, en ik ben behoorlijk in contact met mijn lijf.

2018 MEI – Anoniem
Wow … wat ben ik blij dat we deze Thai Yoga Massage hebben gedaan in plaats van de oliemassage waar ik in eerste instantie voor kwam. Dit was een compleet plaatje en er is overal in mijn lichaam ruimte ontstaan, ik voel me heerlijk.

2018 FEB – Petra Koppers
Enige tijd geleden ben ik bij Carollyne geweest voor een Thai Yoga massage. Ik heb nog niet eerder zo’n fijne en goede massage gehad. Voor de massage voelde mijn lichaam gevoelig, moe en zwaar aan. Anders dan bij een “normale” massage waarbij bepaalde lichaamsdelen gemasseerd worden, heb ik deze massage ervaren als een veel vollediger massage waarbij mijn gehele lichaam onder handen genomen is.

Na de massage voelde mijn lichaam in zijn geheel lichter en losser aan, alsof er weer ruimte is gekomen.
Ook tijdens de massage heb ik het als heel prettig, veilig en persoonlijk ervaren.

2013 APR – Inge
Carollyne, je bent een vakvrouw! Ik heb al heel wat masseurs gezien, maar wat jij doet met je kracht en energie, blijf ik bijzonder vinden. Zelfs na 10 minuten massage, voel ik me vrij. Bovendien geef je ook regelmatig goede tips en ben je een erg gezellig mens! Groet, Inge van de Tandartsenpraktijk Diemen-Zuid.