Weerbaarheid & Zelfverdediging

Wil je een zelfverzekerder gevoel hebben en dit ook uitstralen? Bij C-Flexion leer je je bewust te zijn van jezelf en je omgeving. Misschien weet je het nog niet, maar jij hebt een unieke kracht. Leer hoe je deze unieke kracht kunt gebruiken.

Tijdens een nuttige maar vooral leuke workshop of cursus van C-Flexion leer je hoe je jezelf kunt verdedigen. Maar bij Weerbaarheid & Zelfverdediging het gaat niet alleen om lichamelijke verdediging, het gaat ook om houding en uitstraling. Je krijgt tips en oefeningen over hoe je vervelende situaties kunt voorkomen en hoe je je in verschillende sociale settings op kunt stellen. Hierdoor zullen je lichamelijke en geestelijke weerbaarheid toenemen.

Tijdens de lessen wordt gebruik gemaakt van verschillende mentale en fysieke aspecten van weerbaarheid zodat de deelnemers zich in hun eigen tempo zo breed mogelijk kunnen ontwikkelen. Daarnaast wordt er uitgebreid aandacht besteed aan respect en veiligheid in de groep en het belang hiervan in de maatschappij. Tot slot leer je je eigen kracht en mogelijkheden kennen en neemt je zelfverzekerdheid toe.


Thema wat in alle workshops en cursussen centraal staat is:

Vind je eigen unieke kracht!


Ik heb mijn kracht gevonden in het zien van overeenkomsten tussen zeer uiteenlopende sociale settings; van schoolplein via vrouwengroepen tot in de bedrijfskantine. Hierdoor ben ik in staat om voor uiteenlopende doelgroepen een passend lespakket op het gebied van Weerbaarheid samen te stellen. Van serieuze cursussen die bijdragen tot persoonlijke ontwikkeling tot vrolijke sportieve workshops voor feestelijke activiteiten.

Neem voor informatie over de mogelijkheden contact met mij op.